Description:


Arbejder du i en virksomhed med flextid, men hvor man ikke skal stemple ind eller ud ?
Så er Flextid programmet som du kan bruge til at holde styr på hvormeget du har været på arbejdet, og om du har tid tilgode eller skal arbejde lidt ekstra.

Et enkelt tryk på en knap registrerer hvornår du er mødt, og du kan derefter løbende følge med i hvor lang tid du har været på arbejde.
Med et tryk mere registreres hvornår du er sluttet, og arbejdstiden for idag regnes ud, og den samlede saldo for en hel periode opdateres, så du let kan se om man er forud eller bagud.

Flextid er afprøvet med Windows XP, 7, 8 og 10.Guide / FAQ:


Flextid er ligetil at bruge, og de fleste knapper og menu-punkter burde være selvforklarende.
Første gang programmet startes, spørges man om hvad "saldoen" er, og den skal angives i centi-timer hvor een time svarer til 100 (overskud) og f.eks. minus 2 1/2 time svarer til -250.

Flextids registreringer gemmes løbende i en fil der som default er placeret under C:\ , men via Opsætninger-menuen, kan man placere filen hvor man vil.

Programmet er kun forberedt for een bruger pr. PC, da det kun kan holde styr på een flextids datafil.
Det er ikke specielt tilpasset til hjemmearbejde, hvor man evt. "stempler ind/ud" flere gange dagligt, men det kan godt håndtere det, men ikke udregne den samlede arbejdstid for en hel dag.

Q: Hvordan starter man automatisk Flextid når PC'en tændes ?
A: Man tilføjer blot en genvej i Windows Start-menuen under Start (Startup i Engelsk Windows) til C:\Programmer\Flextid\Flextid.exe (C:\Program Files\ .. i Engelsk Windows), hvilket gør at programmet automatisk startes og viser tidspunktet hvor PC'en blev startet.

Q: Hvordan kan man se hvorlang tid man indtil nu har arbejdet idag ?
A: Når Flextid er minimeret, optræder det som ikon i højre side af Start-linien ("Taskbar"), og når man holder musen henover (uden at trykke), vil man få vist hvormange centi-timer man har arbejdet idag (100 = 1 time).

Q: Kan man rette i en tidligere forkert tidsregistrering ?
A: Ikke umiddelbart i Flextid. Men alle tidsregistrering gemmes i en flextids datafil (flextid.dat) som blot er en almindelig tekstfil, som kan rettes med Notepad, og på den måde kan man rette i en tidligere tidsregistrering. Vær opmærksom på at alle udregninger er angivet i centi-timer (100 = 1 time).Version Log:


Version

Changes

1.7.0

Windows 7 kompatibel

1.62.0

Forbedret håndtering af fil-operations fejl. Korrekt dato i besked ved eksisterende tids-registrering.

1.60.120

Første officielt frigivne versionDownload:


Download nyeste version ved at højre-klikke her (fylder 1.5Mbyte) og vælg "Gem Som" ("Save As").
Udpak zip-filen og kør Setup.exe som installere programmet, og tilføjer det til Start-menuen.

Programmet kan afinstalleres igen via "Tilføj/Fjern Programmer" ("Add/Remove Programs") i Windows Kontrol Panelet.

Programmet er fremstillet i Visual Basic, og alle krævet biblioteker (DLL & OCX) skulle følge med ved installationen.
Hvis du mener at alle nødvendige biblioteker allerede er installeret på din PC, eller du bare vil opdatere en ældre version, kan du download'e Flextid.Exe (fylder 76kbyte), og installere den manuelt på din PC (bare kopier den til et direktorie og kør den).